Seeds vokser og henter inn to nye fra TietoEvry og Knowit.

Velkommen til oss Marcus André Solum og Vemund Halvorsen!
Seeds Consulting har ansatt Marcus André Solum som Head of sales Nordic og Vemund Halvorsen som Teknisk Prosjektleder. Med deres solide erfaring, kompetanse og godt humør vil de tilføre mye i Seeds Consulting.

Vemund Halvorsen (t.v.) og Marcus André Solum (t.h.) i Seeds lokaler i Bjørvika.

Marcus er utrolig dyktig og har lang erfaring fra en rekke ulike bransjer. Han har tidligere jobbet innenfor bank og finans og startet senere i Tesla hvor han da ble introdusert for teknologi og fant ut raskt hvordan dynamikken med teknologi fungerte. Han har også jobbet i Amesto som Microsoft ansvarlig og dro videre til TietoEvry hvor han leverte på Nordisk nivå og vært med og utviklet AI motorer og andre applikasjoner.

Hvorfor valgte du å starte i Seeds Consulting, Marcus?

- Grunnen til at jeg startet i Seeds Consulting er fordi jeg ser at det er et selskap i vekst med et fremoverlent miljø og gode investorer i ryggen. Etter møtet med Eirik, Steinar og flere kollegaer under intervjurunden, så var jeg ikke i tvil om at dette er et sted man vil blomstre. Godt miljø med en flott bukett mennesker, tydelige mål og spennende teknologi er noe som står mitt hjerte nært.

Hva er dine ambisjoner i stillingen fremover?

- Mine ambisjoner i stillingen fremover vil være først og fremst å få god kontakt med kolleger, oversikt over eksisterende kundeportefølje, løsningene og ikke minst teknologien som benyttes. Jeg håper at jeg kan komplementere gjengen i Seeds og selskapet med min erfaring og stå-på-vilje.

Vår andre dyktige kandidat er Vemund Halvorsen, som er vår nye Teknisk Prosjektleder. Vemund har i mange år jobbet som utvikler i Kongsberg Defence & Aerospace, jobbet for Vianova med utvikling av konstruksjonsverktøy og gikk videre til Knowit der han jobbet som konsulent. Han jobbet da på kanskje Norges største dotnet prosjekt, Waypoint og har hatt mange spennende oppgaver med integrasjoner og utvikling både i frontend og backend. Etter 4 år som konsulent i Knowit fortsetter reisen til Seeds Consulting.

Hvorfor valgte du å starte i Seeds Consulting, Vemund?

- Valget på Seeds hadde ligget i luften en god stund. Hadde møte med Jo Henrik og Eirik tidligere og fikk et veldig bra inntrykk. Og etter en ny runde med møter og besøk på kontoret var det egentlig ikke mulig å si annet enn JA. Seeds virket veldig profesjonelle, og arbeidsoppgavene, som teknisk prosjektleder, var noe jeg har hatt ønske om i mange år.

Hva er dine ambisjoner i stillingen fremover?

- Har gledet meg veldig til oppstart i Seeds. Og etter bare 2 dager svarer det meget godt til forventningene. Jeg ønsker å kunne bidra til at Seeds kan gjennomføre mange nye og spennende prosjekter. Og komme godt i gang med CMS systemer på .net platform. Jeg tror vi har en veldig god miks av de rette personene som sammen kan løfte Seeds videre og gi kundene enda bedre produkter og tjenester. Gleder meg stort til å, sammen med kundene, ta fatt på nye oppgaver.

Vi er glade for å ha dere som en del av teamet og ønsker dere velkommen ombord, Vemund og Marcus!