Tid er penger. Seeds hjelper deg med valg av en rask og effektiv publiseringsløsning (CMS).

Hvordan er brukervennligheten i den løsningen du har i dag?

Det er mye fokus på brukervennlige nettsider, og ikke minst at nettsidene skal utformes universelt, noe som også er et krav fra Norske myndigheter. At universell utforming er kommet for å bli er det liten tvil om, og vi i Seeds har mye fokus på akkurat dette. Universell utforming er viktig for at alle som kommer inn på nettsiden skal få løst sine oppgaver enklest og raskest mulig. Det er også viktig for deg som skal administrere publiseringsløsningen - som for eksempel redaktør eller innholdsforvalter. 

Valg av CMS er avgjørende for virksomhetens forretningsprosesser og en viktig faktor for å skape vekst. Det er dermed viktig å få avdekket de konkrete behov som CMS systemet skal kunne oppfylle for virksomheten. 

Vi passer på at publiseringsløsningen er tilpasset redaktørens behov og målsettinger. I tillegg sørger vi i Seeds for at alt av sikkerhetsoppdateringer blir installert, og at publiseringsløsningen vedlikeholdes. Det er vårt mål at alle løsninger opprettholder samme kvalitet og standard som ved lanseringstidspunktet, år etter år.

Det er viktig for redaktører og andre brukere av løsningen at den er enkel i bruk, rask, og at det skal være enkelt å gjøre endringer og forvalte innhold. Vi hjelper også med å tilpasse publiseringsløsningen slik at det skal være minimal sjanse for å gjøre feil som påvirker design eller andre elementer på nettsiden. Vi ønsker at løsningen du tar i bruk skal være effektiv, tidsbesparende og smidig. 

Seeds er ikke dedikert til ett bestemt CMS, men utvikler og leverer løsninger på følgende plattformer:
▪️ Enonic
▪️ Optimizely Norge
▪️ Craft CMS
▪️ Contentful
▪️ Strapi
▪️ Sanity.io
▪️ WordPress
▪️ Ibexa

Fellesnevner for mange av disse CMS systemene er: 
1. Oversiktlig, rask, og responsiv publiseringsløsninger  
2. Effektiv administering
4. Tidsstyrte innlegg og artikler - skalerbare
5. Sikkerhet
6. Universell utforming og brukervennlighet


Book et uforpliktende møte med Meis Qais 👉 https://bit.ly/3Fwi6D3 eller med Marcus André Solum 👉 https://bit.ly/3kWrXIV  - 

La Seeds være din CMS rådgiver og sammen med dere identifisere de forskjellige muligheter som befinner seg - enten i den løsningen dere vurderer å gå for eller gjennom å ivareta allerede eksisterende løsning.