Julen kom tidlig til Seeds i år!

Glava Isolasjon, Gyproc og Weber skal konsolidere sine nettsider og Seeds har fått æren av å utføre dette oppdraget sammen med Metro Branding.

Bilde fra www.glava.no

GLAVA® AS består av forretningsområdene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc, og er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen isolasjon, mørtler og gipsplater.

I løpet av høsten 2019 har vi i det stille jobbet med vår tilnærming til konsolideringsoppdraget for Glava og i slutten av november falt endelig avgjørelsen om at vi skal få jobbe med GLAVA®. Vi er ekstremt privilegerte som får lov til å jobbe med en så sterk Norsk merkevare.

«Sammen bygger vi bedre» er på mange måter grunnpilaren når tre sterke merkevarer går sammen i den nye GLAVA-familien. Og, det er nettopp dette vi skal gjøre sammen med GLAVA® og sammen med Metro Branding. Vi skal bygge bedre digitale løsninger, slik at de igjen kan gjøre det enklere og bedre å bygge i Norge.

Tusen takk for tillitten!

Å få lov til å jobbe tett sammen med en av Norges sterkeste merkevarer er for oss stort og et absolutt privilegium. Vi ser frem å komme i gang og gleder oss til en hektisk vår sammen med GLAVA® Steinar Magnussen