Om oss

Historie

Seeds ble etablert i 2006 og har siden vokst til over 25 engasjerte og høyt kvalifiserte ansatte. Vi er overbeviste om at kjernen til suksess er å jobbe som et team. Det gir fordeler av ulik spisskompetanse, kreativitet og det å tørre å utfordre eksisterende løsninger. Vi er genuint interesserte i gode digitale opplevelser og vi brenner for teknologien. Man kan til og med driste seg til å si; vi er litt nerdete!

For å utvikle digitale løsninger som engasjerer og fungerer, utnytter vi vår tverrfaglige erfaring med riktig teknologi som fundament. For å hjelpe kundene våre med å finne den riktige løsningen for deres utfordringer er vi en uavhengig leverandør og har bred erfaring med ulike digitale løsninger. 

 

Teknologi og plattform 

Vi i Seeds har en helhetlig tilnærming til den tekniske implementeringen og de tekniske mulighetene og utfordringene som prosjekter ofte inneholder. På bakgrunn av dette liker vi å være involvert i hele prosessen, fra start til slutt. Ved å være dette ser vi raskt utfordringer og muligheter, og vi kan flagge disse tidlig. 

Verktøyene vi vi bruker og plattformene vi benytter er viktige for oss og for våre leveranser, derfor har vi valgt å samarbeide med noen av de absolutt beste leverandørene på markedet. Seeds har i over 10 år vært en partner hos eZ Systems og levert løsninger bygget på eZ Publish. 

I de senere årene har vi etablert parterskap med flere andre solide leverandører, blant annet Norske Enonic. Enonic leverer Enonic XP, en visjonær plattform for alt som er web-relatert. 

 

Folkene våre

Steinar Magnussen

Forretningsutvikler
+4795731083

Jo Henrik Endrerud

Faglig leder
+4795222605

Jon Arvid Ludviksen

Prosjektleder
+47 915 60 646

Eirik Mikalsen

Daglig leder
+4791714141

Ingvild Mork

Designer

Kristian Dalene

Prosjektleder
+4745407260

Bruno Zanetti

Systemutvikler

Thiers Santos

Systemutvikler

Pedro Acácio

Systemutvikler

Paul Vitor

Systemutvikler

Maxwel Machado

Systemutvikler

Gilmarllen Miotto

Systemutvikler

Rodrico Barcellos

Systemutvikler

Alexandre Martins

Systemutvikler

Cauani Castro

Systemutvikler

Breno Coelho

Systemutvikler

Rafael Fávaro

Systemutvikler
Om oss