Om oss

Historie

Seeds er et Oslo-basert konsulentselskap som jobber med strategisk rådgivning, teknisk utvikling og implementering av digitale løsning. I over 10 år har vi jobbet med offentlige, statlige og privateide virksomheter, alltid med forretningsmål og identitet i fokus. I dag jobber det totalt 15 teknologispesialister hos Seeds, alle med unik kunnskap og innsikt i sine spesialområder og fagfelt.

Vi liker at våre prosjekter er fylt med ambisjoner og at forventingene til resultater er høye, og vi gnir oss i hendene nå vi kan lage nettsteder som gjør brukerne fornøyde og hjelper dem med å nå sine mål.

 

Teknologi og plattform 

Vi i Seeds har en helhetlig tilnærming til den tekniske implementeringen og de tekniske mulighetene og utfordringene som prosjekter ofte inneholder. På bakgrunn av dette liker vi å være involvert i hele prosessen, fra start til slutt. Ved å være dette ser vi raskt utfordringer og muligheter, og vi kan flagge disse tidlig. 

Verktøyene vi vi bruker og plattformene vi benytter er viktige for oss og for våre leveranser, derfor har vi valgt å samarbeide med noen av de absolutt beste leverandørene på markedet. Seeds har i over 10 år vært en partner hos eZ Systems og levert løsninger bygget på eZ Publish

I de senere årene har vi etablert parterskap med flere andre solide leverandører, blant annet Norske Enonic. Enonic leverer Enonic XP, en visjonær plattform for alt som er web-relatert. 

 

Folkene våre

Steinar Magnussen

Forretningsutvikler
+4795731083

Jo Henrik Endrerud

Faglig leder
+4795222605

Jon Arvid Ludviksen

Prosjektleder
+47 915 60 646

Eirik Mikalsen

Daglig leder
+4791714141

Ingvild Mork

Designer

Kristian Dalene

Prosjektleder
+4745407260

Bruno Zanetti

Systemutvikler

Thiers Santos

Systemutvikler

Pedro Acácio

Systemutvikler

Paul Vitor

Systemutvikler

Maxwel Machado

Systemutvikler

Gilmarllen Miotto

Systemutvikler

Rodrico Barcellos

Systemutvikler

Alexandre Martins

Systemutvikler

Cauani Castro

Systemutvikler

Breno Coelho

Systemutvikler

Rafael Fávaro

Systemutvikler
Om oss