Hvordan komme i gang med AI?

Nok et seminar om kunstig intelligens..? Ja, men vi lover å bringe det ned til et veldig praktisk nivå. Frokostmøte 13. Juni 2024!


Enda et seminar om kunstig intelligens..? Ja, men vi lover å ta det ned på et veldig praktisk nivå. Vi ønsker å vise hvordan du som er webredaktør eller annen innholdsprodusent eller webansvarlig kan ta i bruk denne nye teknologien på dine web-løsninger -i dag. På seminaret vil vi også demonstrere konkrete løsninger som vi arbeider med og som snart vil bli tilgjengelig for alle våre kunder.

Frokostmøtet arrangeres som et samarbeid mellom Seeds og Netlife Design

Tid: Torsdag 13. juni  kl. 9.00 - 10.30 (kaffe og lett servering fra kl. 8.30)

Sted: Hos Seeds i Dronning Eufemiasgate 16 i Bjørvika. (veldig nær Bjørvika holdeplass og Oslo S)

 

MELD DEG PÅ HER

Hva kan du forvente å høre om?
Pil høyre
 • Hva må du ta hensyn til for å være ansvarlig og unngå å snuble i teknologiske utfordringer
 • Hvilke tekniske løsninger bør du vurdere for å komme i gang med AI
 • Få demonstrert konkrete AI-løsninger Seeds er i ferd med å lansere for kunder.
Hvem passer dette frokostmøtet for?
Pil høyre
 • Ikke-teknologer som er interessert i teknologiske løsninger i sitt arbeid med informasjon, kommunikasjon og markedsføring i digitale kanaler.  
AGENDA
 • Syntetiske snarveier
  Ronny Ellefsen, Teknolog og designer i Netlife Design

  I foredraget vil vi fokusere på 3 norske AI-prosjekter og reflektere over hvorfor det er viktig å ha et våkent forhold til bruken av AI og hva man må ta hensyn til for å være ansvarlig og unngå å snuble i teknologiske utfordringer. Om du lager eller bare bruker AI-løsninger blir det viktigere å ha oversikt og forstå hvordan verktøyene kan påvirke deg og hvordan du kan påvirke AI.
 • Case: Forbedret søkeresultat med semantisk søk
  Haakon Høier, Teknisk prosjektleder og arkitekt i Seeds

  Haakon kommer til å demonstrere semantisk søk i praksis med bruk av store språkmodeller (LLM). Han kommer også til å vise styrker og svakheter til semantisk søk sammenlignet med tradisjonelt lexicalsk søk. 
 • Praktisk tilnærming til AI, hvordan bygges det
  Egil Fujikawa-Nes. CTO i Seeds Consulting

  I foredraget kommer Egil til å gi en kort introduksjon til grunnleggende AI for så å se på praktiske eksempler rundt bruk av AI.  Han kommer til å diskutere hvilke teknologier som brukes for å bygge de forskjellige løsningene og hvordan det praktisk kan implementeres. Det kommer også til å være mulighet til å diskutere praktiske spørsmål 

Om Ronny Ellefsen
Ronny er senior UX-designer og leder for AI-initiativet til Netlife. Han har lang internasjonal erfaring fra bl.a. England og Sveits og en bred kompetanse innen design og brukeropplevelse. Han har jobbet som rådgiver i digitale prosjekter for store og små kunder og har designet brukeropplevelser i alle former og farger. Han jobber med innsikts- og analysearbeid og har de siste årene fordypet seg i hvordan AI kan og vil påvirke brukeropplevelsen. Når OpenAI slapp ChatGPT satt midt i en Master i "Responsible AI-leadership" som viste seg å være veldig bra timing.

 

Om Haakon Høier
Haakon har en unik kombinasjon av teknologi- og prosessforståelse. Dessuten er han kjent for sin forretningssans og har en lidenskap for å skape mest mulig lønnsomhet for minst mulig innsats. Har jobbet i tekniske prosjekter og forvaltet kunder som DNB, Rikstoto, Stortinget, Regjeringen, Swedbank og Norsk Toppfotball.

 

Om Egil Fujikawa Nes
Egil er en meget erfaren teknolog, arkitekt og teknologiskribent. Han liker å tenke helhetlig og fokusere på hvordan teknologiløsninger kan være med på å støtte opp under forretningsmålene for prosjektene han er involvert i. Innovasjon muliggjort av teknologi er et viktig tema for Egil. Han var allerede i 1999 en av de tidligste medarbeiderne i hardware.no (nå tek.no) og har siden den gang publisert mer enn 700 artikler rundt teknologi, innovasjon og start-up. Han har teknologiansvaret for alt Seeds Consulting leverer til sine omlag 100 kunder. 

Logo title
Logo title