Seeds hjelper deg å lykkes digitalt!

Vi har kun erfarne teknologer og skinner som best når oppgavene blir kompliserte. Du slipper også å tenke på vedlikehold og forvaltning for det gjør vi - i tillegg ønsker vi alltid å forbedre og utvikle dine digitale behov for at du skal lykkes.

NettsiderVi hjelper deg å bygge de tekniske løsningene som passer best for ditt case. Trenger virksomheten din en ny nettside eller en oppfrisking av et eksisterende nettsted?

Les mer

Plattformer og CMSValg av publiseringsløsning (CMS) er et sentralt steg i prosessen med å planlegge ny nettside. CMS-løsningen bør være fleksibel, rask å bruke, og enkel å lære seg.

Strategi og rådgivningVi er din pålitelige partner for strategi og rådgivning innen webutvikling. Vår ekspertise hjelper deg med å levere en vellykket digital tilstedeværelse ved å utvikle skreddersydde strategier og verdifull veiledning gjennom hele prosessen.

IntranetVi leverer intranet gjennom en skreddersydd og brukervennlig plattform som knytter ansatte sammen og effektiviserer intern kommunikasjon og samarbeid. Dette skjer ved en kombinasjon av brukervennlige grensesnitt, tilpassede funksjoner og sikre datahåndteringsprotokoller.

Mobil- og WebapplikasjonerVi leverer mobil- og webapplikasjoner ved å kombinere kreativt design, innovativ utvikling og grundig testing. Vår prosess fokuserer på å forstå dine behov, skape intuitive brukergrensesnitt og levere pålitelige og skalerbare løsninger.

Drift- og forvaltningNår det gjelder drift- og forvaltningstjenester, tar vi ansvar for å sikre at nettstedet ditt fungerer sømløst og oppdateres jevnlig. Vi tar hånd om tekniske oppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og feilretting for å sikre en stabil og sikker drift. Med et dedikert support team - er du i trygge hender. Har du lyst til å bli kjent?

Vi liker kaffe også, og tar gjerne en prat ☕️

Send oss en mail til [email protected]