Seeds lanserer Automatic Translation App for Enonic

Oversett dine norske artikler til andre språk med et klikk! 


Etter at Seeds lanserte Nynorskoversetteren i slutten av 2023, har vi fortsatt arbeidet med å lage tilsvarende løsninger for andre språk. Våre Enonic-brukere var raskt ute med ønske om en like god løsning for å oversette artikler fra norsk til engelsk, men også til andre språk.

Løsningen er nå et faktum og vi har kalt den Automatic Translation App. Den vil om kort tid bli tilgjengelig i Enonic Market. Seeds kunder har tilgang allerede nå.

CTO i Seeds, Egil Fujikawa Nes er arkitekten bak begge løsningene:

Vårt mål er å gjøre Enonic-brukere enda mer fornøyde ved å tilby dem verktøy som effektiviserer det redaksjonelle arbeidet. Alle skriver best på sitt morsmål, men veldig mange har også behov for å kunne publisere hele eller deler av nettsidene sine på flere språk. Det er grunnen til at vi lagde Nynorskoversetteren høsten 2023.  Nå tar vi løsningen et stort skritt videre og lanserer  Automatic Translation App for Enonic. Dette er en  flerspråklig oversettelses-app ved hjelp av Google Cloud sin AI-motor. Denne utvidelsen av funksjonaliteten til Enonic-plattformen vil betydelig forenkle måten flerspråklige nettsteder håndterer oversettelser.

Ved å kombinere Enonics avanserte CMS-teknologi med Googles AI-motor, har Seeds skapt en innovativ løsning som gir brukerne muligheten til å oversette innhold sømløst til flere språk automatisk og uten å forlate Content Studio -Enonics grensesnitt for innholdsprodusenter.

Oversettelsen skjer automatisk gjennom en widget i Content Studio hvor resultatet blir tilgjengelig for redaktør i løpet av få sekunder med original formatering bevart. Redaktøren står fritt til å justere det oversatte innholdet på vanlig måte i Enonic før det publiseres.

Har du spørsmål eller ønsker en demonstrasjon av løsningen? Kontakt Steinar Magnussen på telefon 957 31 083, [email protected]

Les mer om Enonic Market her: https://market.enonic.com