Seeds støtter Lær Kidsa Koding

-en organisasjon som fremmer koding for barn og ungdom


Eiliv Mæhle Liljevik i Seeds, Torgeir Waterhouse og Mari Kisfoss i Lær Kidsa koding

Seeds har inngått en langsiktig avtale om å støtte Lært Kidsa Koding økonomisk og på andre måter.

Nå arrangerer vi vårt første kodekurs for barn i samarbeid. Les mer og meld deg på her.

Gjennom sin innsats i over 10 år ønsker LKK å hjelpe barn og unge med å bli skapere av teknologi. Organisasjonen fokuserer på å fremme ferdigheter som mestring, problemløsning, og en algoritmisk tankegang blant barn og unge. Deres initiativer inkluderer Kodetimen, hvor barn kan utforske kreativ koding på skjerm ved å lage interaktive universer i programmeringsspråket Scratch.

Lær Kidsa Koding har blitt anerkjent for sitt arbeid med å inspirere barn til å utforske koding. Grunnleggeren, Simen Sommerfeldt, beskriver organisasjonen som et kall, og deres innsats har fått oppmerksomhet fra ulike interessenter.

-Vi er imponert over det viktige arbeidet Lær Kidsa Koding gjør for å rekruttere neste generasjon teknologer, sier daglg leder i Seeds, Eiliv Liljevik. -Dyktige teknologer er ekstremt viktig for at Norge skal fortsette å være en digital vinner. Og skal man dyrke fram de beste talentene må man, på samme måte som i idretten, finne dem tidlig. Vi gleder oss til et tett og konstruktivt samarbeid!