Hvem er du?

Du må kunne fordype deg i diverse tekniske problemstillinger og finne gode skreddersydde løsninger til hvert enkelt problem. Du må like ny teknologi, men samtidig være komfortabel med å tilpasse eldre systemer til nye utfordringer. 

Stillingen vil kreve at du har et godt overblikk. Like viktig er det at du kan kommunisere godt med kundene våre og gi dem tilpassede råd de forstår.

Du må trives med å jobbe selvstendig og ha evne til å raskt å tilpasse deg nye prosjekter. Ofte vil vi være en av flere leverandører som er inne i et prosjekt, så du må være i stand til å justere dine arbeidsmetoder etter behov.

I denne stillingen vil du få lede innovative prosjekter og ha ansvar for tekniske leveranser til noen av Norges mest kjente bedrifter og virksomheter i både privat og offentlig sektor. Vi har et internasjonalt team, så det er viktig for oss å ha prosjektledere og tekniske arkitekter med høy teknisk kompetanse i Norge.

Oppgavene dine vil være svært varierte, og du vil ha stor innflytelse på egen arbeidshverdag. I løpet av en vanlig dag vil du jobbe med flere ulike prosjekter, der du blant annet vil møte kunder, spesifisere arkitektur, lage prototyper og teste og kvalitetssikre koding i Git.

Hva kommer du til å jobbe med?

I denne stillingen vil du jobbe tett og langsiktig med 2 til 3 store kunder. Du vil jobbe med store kjente nasjonale merkevarer og løsninger som har millioner av brukere årlig.

Du kommer til å sitte tett på bedriftene og må trives med å være på fornavn med de fleste stakeholderne internt i bedriften. Din rolle blir å tilføre teknisk og prosjekt kompetanse til kunden sin organisasjon, men du må regne med å være allsidig og være klar til å håndtere alt fra første linje support for daglig leder til å presentere investeringsprosjekter til ledergruppen.

Tekniske kvalifikasjoner

Vi jobber med en rekke forskjellige teknologier men for denne rollen er følgende viktig:

  • Komfortable med å skrive og lese PHP kode
  • Forståelse rundt web arkitektur og prinsipper i frontend og backend kode
  • Være komfortabel med å jobbe i Linux CLI
  • Kunnskap om PHP baserte CMS og spesielt Craft CMS og Craft Commerce

Alle andre tekniske erfaring og kvalifikasjoner er også relevante. Vi oppfordrer til å inkludere alt du mener kan være relevant fra profesjonelle prosjekter til hobbyprosjekter.

 Vi tilbyr
  • et trivelig og sosialt miljø med dyktige og engasjerte kollegaer
  • flotte lokaler i Bjørvika i Oslo
  • konkurransedyktige betingelser
  • stor fleksibilitet og innflytelse på egen hverdag
  • svært varierte arbeidsoppgaver og tekniske utfordringer

Vi skal være ærlige om at vi er veldig kresne på hvem vi ønsker å ansette, men den riktige personen vil til gjengjeld behandles og belønnes godt.

Senior tekniske prosjektledere