Kraftig netthandelsløsning til overkommelig pris

Kombinasjonen med Craft CMS gir en integrert løsning med godt brukergrensesnitt og gode muligheter for utvidelse etter behov.


Foto: Wutthichai Charoenburi

Sammen med våre venner i Metro Branding holder vi for tiden på med å bygge Interfloras helt nye nettbutikk basert på Craft CMS og Commerce. Denne skal lanseres høsten 2024.

Fordelene med å bruke Craft CMS og Craft Commerce:

  • Craft CMS er et fleksibelt og brukervennlig innholdsstyringssystem som passer for både små nettsteder og større, komplekse løsninger. Det lar deg fokusere på innholdet fremfor begrensningene i CMSet.
  • Craft Commerce er en kraftig og fleksibel e-handelsplattform som er tett integrert med Craft CMS. Den lar deg bygge skreddersydde e-handelsopplevelser uten å måtte bruke forhåndsdefinerte maler. Craft Commerce har et brukervennlig grensesnitt både for utviklere og butikkadministratorer. Den bruker Twig-maler for enkel kodeskriving og ryddig kode.
  • Craft Commerce er utvidbar med en rekke integrasjoner og et robust sett med PHP-API-er. Den lar deg enkelt legge til funksjoner som du trenger, uten å måtte håndtere noe du ikke trenger. Craft Commerce støtter avanserte funksjoner som flerspråklighet, flervarehandlekurv, håndtering av avgifter, frakt og rabatter.

Seeds har bygget en rekke web-løsninger basert å Craft, bl.a. FN Sambandet, Gilde, Prior, Norce Research og HR Norge

Vi du vite mer om denne løsningen eller får en demonstrasjon av den? Ikke nøl med å kontakte Steinar Magnussen på telefon 957 31 083 eller e-post [email protected].

Send oss en melding