Eirik Mikalsen og Jo Henrik Endrerud

Fra og med 1.juni tar Eirik Mikalsen over den daglige driften i Seeds. Her erstatter han Jo Henrik Endrerud som fremover skal konsentrere seg om det faglige i selskapet, både operativt og teknisk. 

Eirik Mikalsen er ingen nykommer i bransjen og har med seg over syv års fartstid fra Norse Digital. Eirik kjenner markedet og produktene våre godt. Det at han har internasjonal erfaring gjør at han også kan styrke selskapet på flere områder, sier Jo Henrik Endrerud.
Eirik kommer fra stillingen som e-handelssjef i Tanum. 

Eirik er klar på ambisjonen til selskapet. Seeds skal være blant de fremste og mest foretrukne teknologi- og utviklingsselskapene i Norge. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med Seeds. De har noen svært kompetente medarbeidere og de kan vise til meget gode resultater.

Nye www.sp.no lansert i mars 2017

Senterpartiet er i vinden som aldri før og vi i Seeds er stolte av å ha levert de nye nettsidene til partiet. På laget har vi med oss våre venner i Netlife Research, som med stø hånd har ledet den brukersentrerte  designprosessen. Løsningen er bygget på Enonic XP og tett integrert med Senterpartiets medlemssystem. Selve medlemssystemet er levert av danske GroupCare. 

I tiden frem mot årets valg vil det bli lansert flere nye og spennende funksjoner på Senterpartiets nettsider. Vi ønsker SP lykke til med årets valgkamp!

Hewlett Packard Enterprise prisliste

Vi har i flere år jobbet med forhandler prislisten til Hewlett Packard, et viktig verktøy der forhandlere enkelt finner frem til rett konfigurasjon og pris. Nå i senere tid har denne løsnignen fått en makeover og den er lagt over på en ny og bedre plattform, eZ Platform. Målet med denne løsningen var å gjøre det enklere og raskere for partnere og forhandlere å lete opp pris og produktinformasjon, noe brukerne mener vi har fått til på en god måte. Hewlett Packard Enterprise løsningen finnes her: hpe.seeds.no 

Sametinget sine nye nettsider, utviklet på eZ Platform Enterprise

Sammen med våre gode venner i Netlife Research har vi designet og utviklet de nye nettsidene til Sametinget. Her er ingen ting overlatt til tilfeldigehtene og fokuset er som det hør og bør være, på brukerne. I tillegg til ny frisk og brukervennlig design har vi gjort flere grep omkring funksjonaliteten. Først og fremst har redaktørene og innholdsprodusentene fått en ny og bedre hverdag, de bruker nå eZ Platform Enterprise som CMS og plattform. eZ Platform har vi blant annet integrert med Acos Websak for enklere og smartere søk, og nå samles alle søkeresultater i et og samme felt, inkludert svar fra nettsiden og innhold fra Acos Websak. Vi kommer til å jobbe tett med Sametinget frem mot valget i 2017, og nettsidene blir et viktig verkøty i den kommende valgkampen. Vi takker Sametinget for tilitten vi har fått så langt og ser frem til å jobbe videre med løsnignene. 

Sammen med våre venner i Netlife Research, Enonic og Qbrick har vi i Seeds utviklet neste generasjons medieplattform for Norsk Toppfotball.  Først ut var eliteserien.no sammen med tre av klubbene i Eliteserien, Lillestrøm, Vålerenga og Sarpsborg08. I løpet av desember måned lanseres det nye nettsider for alle de andre klubbene i Eliteserien og i OBOS ligaen.

Den nye medieplattformen baserer seg på norsk teknologi fra Enonic i kombinasjon med Qbrick sin video- og streamingplattform. Netlife Research hat stått for konsept, brukeropplevelse, strategi og design, mens vi i Seeds har hatt ansvaret for alle de tekniske aspektene ved plattformen. 

Ta gjerne en titt på Eliteserien.no og les hva klubbene selv mener om løsningen. 

Web Summit 2016 - Lisbon

Av og til er det greit å reise litt ut i verden for å hente inn inspirasjon, nye ideer og ikke minst sjekke ut hva som trender innenfor teknologi og design. Web Summit 2016 er den største konferansen i Europa innen vårt fagfelt og går i år av stabelen i Lisboa den 7.november. Sammen med omlag 50.000 andre er vi i Seeds på plass i Lisboa, klare for å lære, bli inspirert og ikke minst sosialisere med kunder, leverandører og partnere. Skal noen av dere på Web Summit? Ta kontakt med oss da vel, så kan vi møtes for en prat. 

Jo Henrik Endrerud og Steinar Magnussen tar i mot prisen for beste nettsted laget med eZ Publish

Onsdag 5.oktober var over 250 personer samlet til den årlige eZ Conference og Awards 2016. Seeds var nominert i hele tre kategorier; beste nettsted og brukeropplevelse, beste mobilopplevelse og beste eZ partner. I kategorien "Beste nettsted og brukeropplevelse" vant vi suverent med løsningen for Lillehammer Youth Olympic Games. En stor takk til alle som har jobbet med denne løsningen, og da særlig våre grønne venner i Netlife Research

Vinnerlaget fra 'fangene på fortet' konkurransen, ikke uventet at Seeds sin representant var på dette laget...

Hvert år arrangerer Klarna et storslått møte med sine Nordiske partnere. Dagen består av en del faglig innhold og nyheter og en stor porsjon sosialt opplegg. Det faglige fant sted i Klarna sine lokaler i sentrum av Stockholm. Deretter bar det ut i den Svenske skjærgården og avsted til Vaxholm festning. Her ble det arrangert "Fangene på fortet" der 5 lag kjempet om heder og ære....

Vi gleder oss allerede til neste partnermøte, bra levert Klarna  

Webdagene er Norges største webkonferanse, et event vi gleder oss til hvert år.

Webdagene 2016 byr på ekte festivalstemning og foregår i Oslo spektrum. Seeds har i flere år deltatt som besøkende, i år tar vi steget opp og blir sponsor av Webdagene. Dere finner oss som en av de kule festivalaktivitetene på gulvet i Oslo spektrum. 

Og har du enda ikke skaffet deg billett så kan du få en litt billigere ved å bruke rabattkode "seedsvenn" Vel møt til festival.

Selv utdaterte ting som visittkort hører med når ny profil skal på plass.

Tiden var kommet for fornyelse av både logo og profil. Vi fant en god match hos Bielke og Yang og i løpet av sommeren har vi jobbet oss gjennom en spennende profil prosess. Resultatet er inne og dommen er klar; Vi liker det!

Netlife og Seeds vinner Toppfotball-prosjektet

Seeds har sammen med Netlife Research vunnet oppdraget med å utvikle og levere en ny medieplattform til fotball Norge. Over 50 byråer kjempet om dette store og utfordrende oppdraget. 

– For oss er dette et spennende teknisk prosjekt som treffer midt i vårt fagområde. Video som innhold er i vinden som aldri før, og vi gleder oss til å være med på å forme fremtiden til Norsk Toppfotball de neste årene, sier  Steinar Magnussen i Seeds.

Vi ser frem til å ta fatt på oppgaven og gleder oss til å jobbe med både Netlife, Enonic og Arkena for få det hele på plass. 

De nye nettsidene til foreningen er laget på eZ Studio

Veien til målet om nye nettsider har vert lang og kronglete for Norsk Kiropraktorforening, og vi er glade for at vi fikk muligheten til å hjelpen dem på veien. Første del av prosjektet er ferdig og kan tas i nærmere øyesyn her; Norsk Kiropraktorforening Vi er nå godt i gang med del to som er foreningens intranett. Her skal medlemmene få tilgang til egen informasjon, økonomisk historikk, fakturakopi med mer. Intranettet blir tett integrert med Microsoft Dynamics og Visma Business. 

Vi valgte eZ Studio som plattform for foreningen fordi den enkelt lar seg integrere med avanserte forretningssystemer, som Dynamics og Visma Business. 

Boka som hjelper barn og ungdom å bearbeide situasjonen som pårørende er nå blitt digitalisert og lansert i form av en App

Sammen med våre gode venner i Uniform har vi fått gleden av å være med på digitaliseringen av boken "Meg også". Seeds har levert iOS og Android utvikling basert på Unity Pro. Appen er gratis, og prosjektet er finansiert blant annet med midler fra Extrastiftelsen i samarbeid med Oslo Universitetssykehus. Appen kan lastes ned for iPhone/iPad i AppStore eller for Android på Google Play

App for YOG

Lillehammer2016 appene er på lufta, både i App Store og Google Play. I appen kan besøkende vinne premier ved å sjekke inn på de forskjellige arenaene, delta i konkurranser, streame musikk fra eventene og skreddersy sitt eget program for lekene. Appen har kun vært tilgjengelig i et par dager og er allerede lastet ned 7.000 ganger. Noe av det morsomste for oss i Seeds er å se hvor aktivt den er tatt i bruk. Allerede er nesten 21.000 arrangementer blitt lagt til i programmene til brukere via appen!

Jon Arvid

Etter omlag åtte år som webutvikler og frontender i Fri Flyt, og en kortere periode som digital rådgiver i Iteo, har Jon Arvid endelig funnet seg til rette hos oss i Seeds. Jon Arvid vil ha ansvaret for lose våre store prosjekter trygt i havn, og som hardbarket fotball supporter og entusiast er det helt naturlig at han nå leder prosjektet for Norsk Toppfotball. 

Vi i Seeds er glad for at du nå er på plass hos oss. 

Visste du at vi var på utkikk etter flinke front end-utviklere? Send oss gjerne en kort e-post med din CV og kontaktinformasjon.