Aktuelt

UNIVERSELL UTFORMING

Visste du at det er lovpålagt at nettsiden din er universelt utformet?

Du tenker kanskje hva universell utforming er? I Seeds fokuserer vi ekstra mye på Universell Utforming når vi leverer løsninger til våre kunder. Dette er også en av våre første prioriteringer når vi bygger en nettside. Dette er for å ivareta hele befolkningens variasjon i funksjonsevne, inkludert behovene til personer med nedsatt funksjonsevne når de skal ta i bruk en nettside eller en digital tjeneste.

Les mer

Hvor rask bør en nettside være, og hvorfor er det viktig?

Er du opptatt av å øke trafikken til nettsidene og holde en god plassering i Google bør du også jobbe med ytelsesforbedring av nettløsningen. Indirekte er det flere aspekter av raske nettsider som kan ha en påvirkning på rangering i Google. Gode, raske løsninger engasjerer, skaper tillit og beholder brukere over tid som i gjengjeld øker konverteringsgrad og deling, både digitalt og analogt.

Les mer
Hvor_rask_bør_en_nettside_være?
digital

Begrenses du i din digitale transformasjon?

Det siste tiåret har vi sett et raskt skifte i bedriftsmarkedet fra tradisjonelle til digitale kanaler. Denne endringen har vært drevet av flere faktorer, men det er fortsatt en stor del som ikke har utnyttet sitt fulle potensiale i forhold til digitale installasjoner i selskaper.

Les mer
Nyansatte Marcus og Vemund

Seeds vokser og henter inn to nye fra TietoEvry og Knowit.

Velkommen til oss Marcus André Solum og Vemund Halvorsen! Seeds Consulting har ansatt Marcus André Solum som Head of sales Nordic og Vemund Halvorsen som Teknisk Prosjektleder. Med deres solide erfaring, kompetanse og godt humør vil de tilføre mye i Seeds Consulting.

Les mer

3 steg for å bytte fra Google Analytics til Matomo

Store deler av Europa bytter i disse dager ut Google Analytics med Matomo. I dette innlegget skal vi forklare hvordan og hvorfor du bør gjøre det samme.

Les mer
Matomo vs Google Analytics
seeds

På tide med nye utfordringer?

Vi fortsetter med en fantastisk vekst og søker nå to nye kollegaer til vårt kontor i Barcode.

Les mer

Seeds gir håp til Jul

Nok et unormalt år nærmer seg slutten. For Seeds har det vært spennende, lærerikt og travelt.

Les mer
Header Facebook_Vi har gitt en gave_2021
_Z0A0148 (1)

Får mental styrketrening på jobben

Trening i arbeidstiden? Ja, hos Seeds får de ansatte mental styrketrening, hvis de vil. Slik blir både de ansatte og Seeds en bedre versjon av seg selv.

Les mer

Si hei til Sara

Seeds fortsetter å vokse - nok en ny prosjektleder på plass i Oslo

Les mer
Sara_Bucher_Holm