Aktuelt

header

Teknisk prosjektleder søkes

Er du en tidligere utvikler gone prosjektleder ønsker vi veldig gjerne å snakke med deg. Vi er mest interessert i hvor du vil - ikke hvor du har vært og hva du har gjort. I Seeds er vi en liten gjeng som har nådd imponerende langt. Vi jobber med kunder som Helsedirektoratet, Direktoratet for ehelse, Glava, Olympiatoppen og Norsk Toppfotball. Ganske kult synes vi selv med “bare” 30 utviklere i staben.

Les mer

GLAVA®

Etter et fantastisk samarbeid med GLAVA® de siste månedene er glava.no lansert. Løsningen kom i splitter nytt design og en struktur som forener merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc i én løsning. Glava har sammen med Metro Branding gjort et formidabelt forarbeide med tanke på konsolideringen, strategien og designrammeverket, og dannet et godt grunnlag for implementeringen av de nye sidene.

Tre sterke merkevarer er nå samlet i en felles løsning.
GLAVA forside nettside
NORCE

Seeds overtar det tekniske ansvaret for NORCE

I hard konkurranse med 7 andre byråer la Seeds inn vinneranbudet, og får gleden av å jobbe med NORCE de neste årene. Avtalen har en verdi på ca 5 millioner kroner og går over maksimalt fire år.

Les mer

Jørgen Nygaard Andreassen starter i Seeds

Jørgen ansatt som leder for brukervennlighet og strategi. Han kommer til Seeds med over 10 års bransjeerfaring, hvor han kanskje er mest kjent for å lande en rekke store anbudskonkurranser.

Les mer
Skjermbilde 2020-03-24 kl. 09.55.03
SeedsCrew2

Prosjekt-gjennomføring i en global hverdag

Bedriftens kultur påvirker hvordan vi mennesker tenker, hvordan vi jobber, hvordan vi reagerer i gitte situasjoner, hvordan tilbakemeldinger blir forstått og ikke minst hvordan utfordringer løses. Å jobbe med mennesker fra forskjellige kulturer og fra forskjellige land er noe vi i Seeds er godt kjent med.

Les mer

Hvor godt kjenner du egentlig kundene dine?

Hvor sikker er du på at du faktisk når frem med budskapet ditt? Når foretok du sist en brukerundersøkelse for å sikre at nettopp din nettside eller nettbutikk fungerer etter intensjonen?

Les mer
Grafisk fremstilling
glava-for-norske-forhold217

GLAVA®

Glava Isolasjon, Gyproc og Weber skal konsolidere sine nettsider og Seeds har fått æren av å utføre dette oppdraget sammen med Metro Branding.

Julen kom tidlig til Seeds i år!

Fiskeridirektoratet

Et langt samarbeid blir enda lengre. Fiskeridirektoratet skal jobbe med Seeds i minst 4 år til.

Fiskeridirektoratet fortsetter hos Seeds
laptop-screen-mockup-of-a-macbook-pro-at-a-plain-background-60-el (1)
desktop_mobile_analytics

Teknologi er forretningskritisk problemløsing

Teknologi handler ikke bare om systemet i bakkant, det handler om forretningskritisk problemløsing. Det bør alle beslutningstagere ha et forhold til.

Les mer

Espen Halvorsen starter i Seeds

Espen Halvorsen er ansatt som leder for e-handel i Seeds.

Les mer
Espen