Aktuelt

Teknisk_prosjektleder

Teknisk prosjektleder

Seeds er i sterk vekst og til vårt kontor i hjertet av Bjørvika søker vi tekniske prosjektledere. Mange av våre kunder er kjente aktører både innen idrett, organisasjoner og offentlige tjenester.

Les mer

Hvor viktig er nettsider, universell utforming og UX for din virksomhet?

Gode digitale løsninger på nettsiden er avgjørende for å lykkes med synlighet og brukervennlighet i 2022. Men hva innebærer egentlig det? Vi byr på en formiddag fylt med innsikt, foredrag, gode samtaler og litt å bite i.

Les mer
innlegg

Nettsteds-navigering: 5 beste fremgangsmåter, designtips og hva du bør unngå.

Hver nettside har en meny-funksjon. Noen menyer er bedre enn andre. Men har du tenkt på hvor viktig meny funksjonen er for din nettside? Navigasjonen på hjemmesiden er en av mange suksessfaktorer som avgjør hvor godt siden din presterer. Menyen påvirker brukeropplevelsen, søk og konverteringsfrekvensen. Dersom menyen ikke er god nok vil ikke nettsiden være funksjonell. I tillegg påvirker navigasjon tilgjengeligheten på siden din. Hva kan DU gjøre i dag for å passe på at menyen og navigasjon på nettsiden din er på plass?

Les mer

Alle offentlige nettsteder må levere tilgjengelighets-erklæring

EUs webdirektiv om universell utforming av offentlige nettsteder og mobilapplikasjoner (WAD) er nå en del av norsk rett. Offentlig sektor skal derfor følge WCAG 2.1 som innebærer 12 nye krav som skal følges fra 1. februar 2023. De tidligere kravene fra WCAG 2.0 er videreført i WCAG 2.1. Mange virksomheter har allerede god kontroll på de 35 minstekravene fra WCAG 2.0.

Les mer
Tilgjengelighetserklæring
Hva er en integrasjon?

Hva er en integrasjon og hvorfor skal du ha det?

Kort forklart, en integrasjon er en kobling mellom ett eller flere systemer som gjør det mulig for de ulike systemene å utveksle informasjon. En slik utveksling gjøres som oftest via en API-integrasjon (Application Programming Interface). En API-integrasjon hjelper systemene å kommunisere med hverandre – uten at mennesker er involvert. Når systemene er koblet sammen, åpner dette opp for en strømlinjeformet utveksling av data og automatiserte prosesser.

Les mer

Visste du at det er lovpålagt at nettsiden din er universelt utformet?

Du tenker kanskje hva universell utforming er? I Seeds fokuserer vi ekstra mye på Universell Utforming når vi leverer løsninger til våre kunder. Dette er også en av våre første prioriteringer når vi bygger en nettside. Dette er for å ivareta hele befolkningens variasjon i funksjonsevne, inkludert behovene til personer med nedsatt funksjonsevne når de skal ta i bruk en nettside eller en digital tjeneste.

Les mer
UNIVERSELL UTFORMING
Hvor_rask_bør_en_nettside_være?

Hvor rask bør en nettside være, og hvorfor er det viktig?

Er du opptatt av å øke trafikken til nettsidene og holde en god plassering i Google bør du også jobbe med ytelsesforbedring av nettløsningen. Indirekte er det flere aspekter av raske nettsider som kan ha en påvirkning på rangering i Google. Gode, raske løsninger engasjerer, skaper tillit og beholder brukere over tid som i gjengjeld øker konverteringsgrad og deling, både digitalt og analogt.

Les mer

Begrenses du i din digitale transformasjon?

Det siste tiåret har vi sett et raskt skifte i bedriftsmarkedet fra tradisjonelle til digitale kanaler. Denne endringen har vært drevet av flere faktorer, men det er fortsatt en stor del som ikke har utnyttet sitt fulle potensiale i forhold til digitale installasjoner i selskaper.

Les mer
digital

Seeds vokser og henter inn to nye fra TietoEvry og Knowit.

Velkommen til oss Marcus André Solum og Vemund Halvorsen! Seeds Consulting har ansatt Marcus André Solum som Head of sales Nordic og Vemund Halvorsen som Teknisk Prosjektleder. Med deres solide erfaring, kompetanse og godt humør vil de tilføre mye i Seeds Consulting.

Les mer
Nyansatte Marcus og Vemund