Aktuelt

Personer i sakkosekker med laptop

14 viktigste teknologi arrangementene i Norge

Norge har mange arrangementer som omhandler teknologi og bruk av teknologi. I denne artikkelen så forsøker vi å skape en oversikt ved å samle de viktige kommende arrangementene.

Vi vil være et Miljøfyrtårn!

Vi har brukt sommeren på å gjennomføre en Miljøfyrtårnsertifisering i Seeds.

99x Gruppen med oppkjøp av selskaper i Brasil og i Portugal

99x Holding, som for et par år siden fikk Driv Kapital med som investor, gjør to nye oppkjøp og utvider med det sin tilstedeværelse og sitt kundegrunnlag i Europa og Amerika.

MENNESKE OG/ELLER MASKIN?

GRATIS FROKOSTMØTE, 23. NOVEMBER 2023

Google Search Console - få innsikt i hva Google vet om dine nettsider

I denne artikkelen vil vi utforske hva Google Search Console tilbyr og hvorfor det er et verktøy du bør ta i bruk, som i tillegg er uproblematisk fra et personverkperspektiv. 

Laptop med Cache Invalidator App

Seeds åpner kildekoden til Cache Invalidator App for Enonic XP

Som en del av Enonic XP sitt community deler vi koden til vår Cache Invalidator App for Enonic, slik at alle kan ta glede av og forbedre appen.

Hvorfor bruke et staging-miljø for web-applikasjoner?

Staging er som en grand finale i den kontinuerlige utviklingsprosessen før nye funksjoner får skinne på scenen. Her skal vi belyse hvordan dette magiske stedet sikrer topp kvalitet i leveransene våre.

Dame ser på flyt diagram

Hvordan bygge fleksible cloud-applikasjoner?

I flere tiår har fokuset vært på å fremme åpen kildekode og valgmuligheter. I denne artikkelen skal vi se mer på hvordan de store cloud leverandørene forsøker å skape monolitter i skyen og hvordan bygge fleksible cloud-applikasjoner.

Den komplette guide til Passkeys

Passkeys er i ferd med å bli en utbredt standard for håndtering av brukerautentisering på internett. I denne artikkelen skal vi se på hva Passkeys er og hva du bør vite om Passkeys.

Skreddersyr løsninger tilpasset dine behov

Vil du helst bruke tiden på det du er god på eller timesvis med arbeid du egentlig kan slippe unna? 

3 steg for å bytte fra Google Analytics til Matomo

Store deler av Europa bytter i disse dager ut Google Analytics med Matomo. I dette innlegget skal vi forklare hvordan og hvorfor du bør gjøre det samme.

Teknisk prosjektleder

Er du en teknolog som liker programmering, men føler det er på tide å ta et steg videre? Er du komfortabel med å styre prosjekter både med teknisk arkitektur- og kundenivå for et internasjonalt team?