Aktuelt

Header Facebook_Vi har gitt en gave_2021

Seeds gir håp til Jul

Nok et unormalt år nærmer seg slutten. For Seeds har det vært spennende, lærerikt og travelt.

Les mer

Vil du være med å utvikle Seeds?

Vi opplever kraftig vekst og styrker nå teamet med 5 nye kloke hoder.

Vi søker flere teknologer
seeds
_Z0A0148 (1)

Får mental styrketrening på jobben

Trening i arbeidstiden? Ja, hos Seeds får de ansatte mental styrketrening, hvis de vil. Slik blir både de ansatte og Seeds en bedre versjon av seg selv.

Les mer

Si hei til Sara

Seeds fortsetter å vokse - nok en ny prosjektleder på plass i Oslo

Les mer
Sara_web
FF_seeds

Forskerforbundet

Endelig, kan vi fortelle alle om at vi i Seeds AS og Metro Branding AS skal lage nye digitale løsninger for Forskerforbundet, inkludert leveranse av et nytt CMS.

Endelig er det offisielt, vi skal jobbe med Forskerforbundet!

Er du vår nye junior prosjektleder?

Seeds er i sterk vekst og til vårt kontor i hjertet av Karl Johan søker vi en junior prosjektleder. Vi ser etter deg som kan være med å lede innovative og spennende prosjekter. Du blir en del av et meget erfarent prosjektteam og vil få mulighet til å jobbe med noen av de beste teknologene i bransjen.

Les mer
Skjermbilde 2021-02-17 kl. 11.09.18
biogass-sirkel

Ålesundregionen interkommunale miljøselskap IKS

Nå skal vi i gang med enda et nytt og spennende prosjekt. I løpet av høsten har vi konkurrert mot de beste i bransjen og nå er det offisielt at vi skal lage de nye nettsidene og selvbetjeningsløsningene til Miljøselskapet ÅRIM i Ålesund.

ÅRIM øker graden av selvbetjening sammen med Seeds

Egil Fujikawa Nes begynner i Seeds

Ny teknisk prosjektleder på plass i Oslo

Les mer
Egil_Seeds
header

Teknisk prosjektleder søkes

Er du en tidligere utvikler gone prosjektleder ønsker vi veldig gjerne å snakke med deg. Vi er mest interessert i hvor du vil - ikke hvor du har vært og hva du har gjort. I Seeds er vi en liten gjeng som har nådd imponerende langt. Vi jobber med kunder som Helsedirektoratet, Direktoratet for ehelse, Glava, Olympiatoppen og Norsk Toppfotball. Ganske kult synes vi selv med “bare” 30 utviklere i staben.

Les mer

GLAVA®

Etter et fantastisk samarbeid med GLAVA® de siste månedene er glava.no lansert. Løsningen kom i splitter nytt design og en struktur som forener merkevarene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc i én løsning. Glava har sammen med Metro Branding gjort et formidabelt forarbeide med tanke på konsolideringen, strategien og designrammeverket, og dannet et godt grunnlag for implementeringen av de nye sidene.

Tre sterke merkevarer er nå samlet i en felles løsning.
GLAVA forside nettside